top of page
Zoeken

20 jaar NVLR: Lustrum Nederlandse Vereniging voor Levensmiddelenrecht

Wij zijn bijzonder verheugd onze lustrumdag in nauwe samenwerking met de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) te organiseren!


De lustrumdag heeft als thema: “Samenspel in de levensmiddelensector: levensmiddelenbedrijven als goede rentmeesters, de NVWA als hoeder van het publieke belang” en vindt op 22 september 2023 in de Openbare Bibliotheek Amsterdam (OBA) aan de Oosterdokskade 143 plaats (www.oba.nl)


Na de inloop wordt om 09:30 uur gestart met twee Over de streepparallel-sessies onder leiding van de NVWA.


Vanwege het interactieve karakter is bij deze sessies plaats voor maximaal 40 deelnemers.


Na een eenvoudige broodjeslunch zullen Bernd van der Meulen (European Institute for Foodlaw), Timo Hoogeboom (oud ceo HAK) en Winfred Knibbeler (advocaat/partner mededinging Freshfields Bruckhaus Deringer) een inleiding verzorgen (capita selecta) ieder vanuit hun eigen perspectief op het thema ingaan. Verder is er een panel met medewerking van Federica Tritschler (Lamb Weston), Floris Kets (Deloitte), Alicia Zwanikken (Van Traa Advocaten) en Bernadette Ossendorp (Chief Food Safety Officer bij de NVWA). Adjiedj Bakas futuroloog/trendwatcher sluit de dag af met bespiegelende beschouwingen ten aanzien van "the future of food".


Voor het middagdeel geldt geen numerus fixus.


Om 17:00 wordt afgesloten met een borrel.


Dit is een unieke kans.


Wilt u vakgenoten ontmoeten en met hen "leren zien hoe je kijkt"? Wilt u weten welke rol wettelijke limieten spelen bij voedselveiligheid? Bent u nieuwsgiering hoe u vanuit verschillende perspectieven naar een voedselveiligheidscasus kan kijken? Wilt u ervaren hoe binnen de NVWA professionele en leerzame gesprekken over het vak worden gevoerd?


Kom dan aanstaande vrijdag naar de Over de streep sessies op de NVLR lustrumdag in Amsterdam waarin de NVWA openhartig met u in gesprek gaat!

Voor NVLR-leden is deelname kosteloos, niet-leden betalen een bijdrage van € 50.


U kunt zich bij secretaris.nvlr@defares.com voor de lustrumdag (of een gedeelte daarvan) aanmelden.

Gerelateerde posts

Alles weergeven

Vleesbranche wint zaak over kosten vleeskeuring

Het College van Beroep voor het bedrijfsleven (CBb) heeft in de langlopende zaak over de kosten van de vleeskeuring (onder auspiciën van de Centrale Organisatie van de Vleessector waarbij 90% van de N

Opmerkingen


bottom of page