top of page

vacatures.jpg

Defares is een jong en gespecialiseerd Amsterdams advocatenkantoor. Een ontspannen en informele sfeer staan voorop. Defares onderscheidt zich door topkwaliteit, zelfstandige positie, eigenzinnigheid en creatieve oplossingen.  

 

Wij bedienen vooraanstaande internationaal opererende en Nederlandse bedrijven in de food-, agri- en tabakssector. Wij doen alleen waar wij goed in zijn. Daarom richten wij ons uitsluitend op mededinging en voedselveiligheid.

 

Werken bij Defares betekent werken in een inspirerende en uitdagende omgeving op het allerhoogste niveau waar topkwaliteit en een open en informele omgang hand in hand gaan.

 

Heb jij interesse in één van deze functies? 

 

Een sollicitatiebrief met curriculum vitae, cijferlijsten en eventuele stagebeoordelingen kun je sturen naar rhonda.vanderstelt@defares.com

ADVOCAAT-MEDEWERKER

Wij zijn op zoek naar een advocaat-medewerker (junior):

 

  • met ervaring in het mededingingsrecht, het Europees recht of economisch bestuursrecht

  • die leuk, slim, ambitieus en creatief is

 

Je komt te werken in een hecht, jong en bijzonder getalenteerd team. En helpt uitsluitend toonaangevende marktpartijen in complexe zaken op het gebied van mededinging en voedselveiligheid op het allerhoogste niveau. 

Het salaris is uiteraard bovengemiddeld, de opleidingsmogelijkheden uitstekend.

PARALEGALS

Wij zijn op zoek naar paralegals:

 

  • met een master European of Competition Law of master Bestuursrecht

  • met uitstekende studieresultaten 

  • en die eigenwijs zijn met een knipoog

 

De werkzaamheden betreffen onder meer:

 

  • het schrijven van notities en samenvattingen

  • wetgevings-, literatuur- en jurisprudentieonderzoek

  • de voorbereiding van adviezen en processtukken

STUDENT-STAGE

Studeer je rechten aan de universiteit, volg je een master (bijvoorbeeld European (competition) law) en heb je goede cijfers? Ben je benieuwd naar de praktijk? Kom dan een student-stage lopen: twee maanden lang zit je dicht bij het vuur, ga je mee naar zittingen, werk je mee in interessante zaken en krijg je de uitgelezen mogelijkheid om te zien, te horen en te voelen hoe het is om te werken bij ons kantoor.

 

Een student-stage bij Defares biedt je de kans om te onderzoeken welke carrièrestap je wil nemen na je studie. Uit wat voor hout ben je gesneden? Zo ga je straks goed voorbereid de arbeidsmarkt op.

 

Uiteraard krijg je een uitstekende stagevergoeding en word je tijdens je stage goed begeleid.

bottom of page