IMG_0674.jpg

Kenneth Defares 

 

Kenneth is één van de meest ervaren advocaten in Nederland op het gebied van mededinging en voedselveiligheid. In de sectoren levensmiddelen, landbouw, fast moving consumer goods en tabak begeleidt hij toonaangevende cliënten bij het Hof van Justitie en nationale rechtscolleges in talloze procedures tegen de Staat, de NVWA en andere toezichthouders.

Kenneth is advocaat sinds 1992 en studeerde aan de Universiteit van Amsterdam en de Universiteit van Brussel. Eerder was hij werkzaam bij de Europese Commissie, NautaDutilh en was hij een van de oprichters van Stek.

 

Kenneth is secretaris en mede-oprichter van de Nederlandse Vereniging voor Levensmiddelenrecht, NVLR.

 

Kenneth heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd: Algemene praktijk

 

Hij behaalt jaarlijks ten minste 10 opleidingspunten voor het rechtsgebied Algemene Praktijk, conform de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten.

IMG_0530.jpg

Manon Dupont

Paralegal

Manon studeerde Globalisation & Law aan Maastricht University. Zij verricht interne en ondersteunende werkzaamheden op het gebied van mededinging en voedselveiligheid.

Judith Jansen

Judith Jansen

Advocaat

Judith studeerde European Law aan de Universiteit Leiden. Zij houdt zich bezig met mededinging en voedselveiligheid.

IMG_0447.jpg

Mats Reijman

Advocaat

Mats studeerde Public International Law en European Law aan de Universiteit Leiden. Hij houdt zich bezig met mededinging en voedselveiligheid.

Jan van Riet

Paralegal

Jan studeerde rechten aan de Katholieke Universiteit Leuven en studeert EU Competition Law and Regulation aan de Universiteit van Amsterdam. Hij verricht interne en ondersteunende werkzaamheden op het gebied van mededinging en voedselveiligheid.

IMG_0339.jpg

Lucas de Vet

Advocaat

Lucas studeerde Europees recht aan de Universiteit Leiden en Staats- en Bestuursrecht aan de Universiteit Utrecht. Hij houdt zich bezig met mededinging en voedselveiligheid.

IMG_0045_vierkant.jpg

Rhonda van der Stelt

 

Office Manager

 

Rhonda studeert European Studies aan de Universiteit van Amsterdam. Zij verricht administratieve en ondersteunende werkzaamheden.