top of page
IMG_0674.jpg

Kenneth Defares 

 

Kenneth is één van de meest ervaren advocaten in Nederland op het gebied van mededinging en voedselveiligheid. In de sectoren levensmiddelen, landbouw, fast moving consumer goods en tabak begeleidt hij toonaangevende cliënten bij het Hof van Justitie van de Europese Unie en nationale rechtscolleges in talloze procedures tegen de Staat, de NVWA en andere toezichthouders.

Kenneth is advocaat sinds 1992 en studeerde aan de Universiteit van Amsterdam en de Universiteit van Brussel. Eerder was hij werkzaam bij de Europese Commissie, NautaDutilh en een van de oprichters van Stek.

 

Kenneth is secretaris en mede-oprichter van de Nederlandse Vereniging voor Levensmiddelenrecht, NVLR.

 

Kenneth heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd: Algemene praktijk

 

Hij behaalt jaarlijks ten minste 10 opleidingspunten voor het rechtsgebied Algemene Praktijk, overeenkomstig de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten.

IMG_0045_vierkant.jpg

Rhonda van der Stelt

 

Legal Assistant

 

Rhonda studeerde European Policy aan de Universiteit van Amsterdam. Zij verricht ondersteunende werkzaamheden op het gebied van mededinging en voedselveiligheid.

bottom of page