top of page
Zoeken

Defares sponsort prestigieus FIDE congres 2020

Nadat het tweejaarlijkse prestigieuze Fédération Internationale pour le Droit Européen (FIDE) congres in 2020 wegens COVID-19 geen doorgang kon vinden, kan deze editie een jaar later alsnog plaatsgevonden van 3 tot 6 november in Den Haag (https://fide2020.eu/). Het welkomstwoord wordt verzorgd door Frans Timmermans, Vicepresident van de Europese Commissie, Koen Lenaerts, President van het Hof van Justitie van de Europese Unie en Marc van der Woude, President van het Gerecht van de Europese Unie.


Wij zijn vereerd om inhoudelijk bij te hebben mogen dragen aan een van de hoofdonderwerpen van het FIDE-congres 2020, te weten “National Courts and the Enforcement of EU Law”, als coauteur van het landenrapport over het systeem van prejudiciële verwijzingen tussen het Hof van Justitie enerzijds en de nationale rechters anderzijds. Bovendien zijn wij zeer vereerd dat Corinna Wissels, voorzitter van FIDE 2020, ons heeft gevraagd om dit prestigieuze en toonaangevende evenement inzake Europees recht te ondersteunen. Gelet op de ongeëvenaarde kwaliteit van de deelnemers spreekt het voor zich dat wij graag aan dit verzoek voldoen en ook financieel bijgedragen aan het succes van FIDE 2020.

Gerelateerde posts

Alles weergeven

Vleesbranche wint zaak over kosten vleeskeuring

Het College van Beroep voor het bedrijfsleven (CBb) heeft in de langlopende zaak over de kosten van de vleeskeuring (onder auspiciën van de Centrale Organisatie van de Vleessector waarbij 90% van de N

Commentaires


bottom of page