top of page
Zoeken

Nieuwe student-stagiair / juridisch medewerker

Wij zijn erg blij dat na het summa cum laude afronden van een master European Economic Law aan de Universiteit Groningen Yasmine Bouzoraa besloten heeft haar rechtswetenschappelijk onderzoek en docentschap aan diezelfde universiteit te onderbreken om twee maanden over onze schouder mee te kijken hoe het er echt aan toegaat op een advocatenkantoor dat zich uitsluitend richt op mededinging & voedselveiligheid in de fmcg-sector. Duurzaamheid is integraal onderdeel van onze praktijk; onze cliënten vragen daar ook specifiek naar.

Met een bachelor Chinastudies van de Universiteit Leiden (cum laude) op zak wilde Abel Stuurman in de eindfase van zijn master European Competition Law & Regulation aan de Universiteit van Amsterdam, zich oriënteren op een baan in de advocatuur en ervaren wat mededinging in de praktijk daadwerkelijk inhoudt. Na een inhoudelijk sterke student-stage gaat Abel bij ons aan de slag als paralegal. Abel’s creativiteit en ijver vormen een uitstekende aanvulling op ons team.

Wij zijn bijzonder trots en dankbaar dat ambitieuze, zeer getalenteerde, maar ook eigenzinnige en nice-to-be-with studenten in de laatste fase van hun master European of Competition Law de weg naar ons kantoor steeds goed weten te vinden.

Interesse in een studentstage of een fulltime baan als juridisch medewerker op het allerhoogste niveau (met doorgroeimogelijkheid) en heb je net als Yasmine en Abel uitstekende studieresultaten?

Stuur dan jouw sollicitatie rechtstreeks naar Judith Jansen (judith.jansen@defares.com).Gerelateerde posts

Alles weergeven

Vleesbranche wint zaak over kosten vleeskeuring

Het College van Beroep voor het bedrijfsleven (CBb) heeft in de langlopende zaak over de kosten van de vleeskeuring (onder auspiciën van de Centrale Organisatie van de Vleessector waarbij 90% van de N

Comments


bottom of page